Foreningen → Klublokale og hytter

Per Woldbye

tlf. 40 78 49 80

Fiskehytter:

Pirken har tre fiskehytter:
  1. Kællingtandhytten
  2. Skovhytten
  3. Søkbæk

Klublokale - Aalborg Kommune har planer, som også angår Pirken
Vi vil få nye klublokaler i Vestre Fjordpark, som er klar til efterårsaktiviteterne sætter ind.

Vestre Fjordpark - Ny fjordpark!

Aalborg Kommune ønsker at etablere en ny attraktiv fjordpark, der kan danne rammen om et fornyet Friluftsbad med grønne områder samt etablering af et multifunktionelt bygningskompleks for lokale foreninger, natur- og kulturformidling. Der har derfor været afholdt en arkitektkonkurrence.

Vinderen er fundet

LIW planning og Force4 architects har designet et helt unikt projekt der kan løfte hele det gigantiske område ved friluftsbadet. Både helhedsplanen, udformningen af friluftsbadet og bygningskomplekset har et helt specielt design der på en og samme tid er med til at bevare meget af områdets rå karakter og samtidig moderniserer hele området.

Bygningskomplekset er nyskabende med sin iscenesættelse af mødet mellem organiserede og uorganiserede aktiviteter.

Se yderligere info på
facebook.com/vestrefjordpark